Partnerskap

Guldpartner 

Som huvudsponsor av en padelbana får du en fast speltid varje vecka eller en spelpott som företaget kan nyttja på valfri tid. Du får även tillgång till hela anläggningen ett par gånger om året för valfritt event. Synlighet i form av stor logga på banans kortsidor och sylighet i bokningsappen ingår naturligtvis också. Bokas för fem år åt gången. Tre av fem banor är bokade. Först till kvarn gäller!

Prova-På-Partner

I detta paket ingår företagets logga i mindre format på banornas långsida. Ett pass med instruktör för att komma igång med spel och en mindre spelpott som ditt företag kan nyttja på valfria tider ingår. Bokas för ett år åt gången.

Skräddarsytt

Är du intresserad av partnerskap på annat vis är vi öppna för att skräddarsy paket. Det kan tex handla om produktplacering vid våra utomhusbanor eller inne i den hall som vi avser bygga under 2022. Endast fantasin sätter gränser!

"Som Guldpartner gör vi det möjligt för våra anställda spela padel tillsammans på en fast speltid varje vecka. Samtidigt bidrar vi till att Ockelboborna får tillgång till en modern idrott som passar alla.
— För mig känns det helt rätt!"

DANIEL PERSSON
PRODEX AB

Som huvudsponsor av en bana gör vi det möjligt för våra anställda spela padel tillsammans på en fast speltid varje vecka. Samtidigt bidrar vi till att Ockelboborna får tillgång till en modern idrott som passar alla. — För mig känns det helt rätt!

DANIEL PERSSON
PRODEX AB

Våra Partners

PRODEX


Prodex har mer än 50 års samlad erfarenhet av kedjedrift. Vi hjälper dig med allt från besiktning, underhåll och montage till specialanpassningar. Vi har även de reservdelar du kan tänkas behöva!